2011 års bästa destinationer för gayresenären är utsedd av guidesajten Gaycities.com. Besökarna har fått välja i nio olika kategorier och bäst av städer blev Tel Aviv följt av New York, Toronto, São Paulo, Madrid, London, New Orleans och Mexico City.
Up and Coming-städer utsågs Buffalo med gayområdet Allen Town till följt av Kapstaden, Santiago, Zürich och Guadalajara i Mexiko.
Bäst semesterort valdes Provincetown till, följt av Palm Springs, Sitges, Saugatuck (vid Lake Michigan) och slutligen Rehoboth Beach vid den amerikanska Atlantkusten.
Vill man parta loss är det till New York man skall åka. Tvåa kom London på följt av Madrid, Miami och Buenos Aires. Bästa Pride-stad ansågs San Francisco vara, följt av São Paulo, Toronto, Amsterdam och Atlanta.
Bäst matstad utsågs Paris till följt av New Orleans, San Francisco, Barcelona och Chicago. Snyggast klär man sig i New York följt av London, Rom, Paris och Tokyo.
Gillar man bad och sandstränder så skall man enligt omröstningen resa till Sydney. Därefter är det Puerto Vallarta (Mexico), Key West, Honolulu och slutligen Aruba som gäller.
För de amerikaner som vill bygga bo och leva ett stadgat gayliv gäller först och främst Seattle. Strax efter hamnar Fort Lauderdale följt av Austin, San José i Kalifornien och så Columbus.
Skandinavien kammade noll och finns inte med i någon av de nio kategorier som de huvudsakligen amerikanska besökarna på sajten röstade på.