I tio olika kategorier har amerikanska resejournalister tagit fram nominerade till gaylivsstilssajten NewNowNext. NNN ingår i inflytelserika Logo-koncernen och besökare på deras sajt kan fram till den 27 november vara med att påverka vilka som vinner.
Stockholm finns hedrande nog med i kategorin Style Capital med nomineringstexten: ”Effortlessly chic, blond glamazons crowd the cobbled streets”.
Europa representeras i övrigt i kategorin Sexiest Gay Bar av Berlinklubben Berghain. Kanske inte direkt att kategorisera som en bar, men i alla fall garanterat ett sexigt danspalats! Berlin finns med i samma kategori som Stockholm där även Paris och Istanbul tävlar.
I kategorin ”hottest locals” finns Zürich med som europeiskt alternativ liksom Tel Aviv. Madrid Pride och Wimbledon (?) i London är alternativ i ”Critical Event”. Inget europeiskt flygbolag finns med att rösta på däremot i kategorin som anger kommande heta destinationer finns passande nog nästa års värd för EuroPride, Marseille, liksom Antwerpen som nästa år står värd för OutGames. I kategorin Comeback City finns Italien med genom Neapel.
I kategorin hotellkedjor är tyska Oetker Collection nominerat.
Som i QX GayGala är det besökarna på sajten som avgör vilka av de nominerade som vinner. Så nu kan du puscha för Stockholm och Europa-alternativen, eller om du nu skall vara kinkig så kan du ju välja det du själv tycker även om det ligger utanför Europa enligt European Song Contest*-defintionens-gränserna.

Travel Choice Award 2012

* ESC, Melodifestivalen, Melodi Grand Prix, kärt barn har många namn och som alla vet ingår såväl Turkiet som Israel i Europa när det är musiken som räknas!