Helsingfors gör turismmarknadsföring i samarbete med dragshowartisten Mega-Paula under evenemanget Stockholm Pride 2013 i Stockholm kommande vecka.
Att det blev just Mega-Paula handlar dels om att hon är en framgångsrik artist som varje höst arrangerar Dragqueen of the Year-festen och dels för att Mega-Paula blev helt kär i Stockholm Pride och redan provåkt QX paradvagn iklädd sin vackraste galautstyrsel!
Och QX liksom Qruiser välkomnar såklart Mega-Paula och turistkampanjer för finska städer mer än gärna! Just Qruiser har utvecklats till den främsta arenan för finsk/svenskt kärleks och vänskapsutbyte så det är hög tid att alla cybervänner nu tar chansen att mötas IRL!
Mega-Paula kan du se på tisdag då Mälarpaviljongen har sin traditionella Pride-start, detta år med, förutom Mega-Paula, även Sean och Magnus. I QX Tält på onsdagen kan ni möta henne och ta del av de förföriska budskapen från Helsingfors. Och på paradlördagen kommer hon förutom att åka med QX även att framföra en hälsning på Pride-scenen. Och hon är med och spanar in alla snygga killarna i Mr Gay Sweden tävlingen på fredagskvällen.
Kampanjen genomförs av Visit Helsinki med stöd av Tallink Silja liksom hotellen i nätverket Gay Friendly Helsinki, dvs Hotel Haven, Hotel Klaus K, Hilton Helsinki Strand och Sokos Hotel Albert. Noteras kan att QX/Qruiser såklart är medlemmar i Gay Friendly Helsinki och skamlöst därmed allt som oftast ger sig hän åt Helsingfors-propaganda!


Visit Helsinkis svenskspråkiga sidor