När QX hade event på Elite Marina Tower och firade ett nytt QX-nummer tillsammans med Visit Malta så lottade vi även ut fina vinster till besökarna. en av dem som vann var Anders Carlsson.

Grattis Anders, du vann högsta vinsten på QX-eventet, fyra hotellnätter på hotellet AX ODYCY på Malta!
– Tack. Ja, det var väldigt kul. Jag vinner aldrig något känns det som, så jag var lite osäker i början om jag hade hört rätt nummer.
Ja, du såg lite småchockad ut, har du varit på Malta förut?
– Nej, jag har inte varit på där ännu, så det ska bli kul att få testa på en ny destination. Hotellet verkar också precis renoverat och det är alltid ett plus. Många vänner har varit på Malta och de har haft positiva upplevelser, mix av fest och relaxa, så det ska bli spännande.
Så hur går tankarna kring att åka dit?
– Jag har inte hunnit tänka så mycket kring resan ännu, men ska sätta mig ner snart och se vem som kan tänkas få följa med, många vänner blev väldigt snälla efter vinsten (skrattar).
Du vet att det är EuroPride där i september med Christina Aguilera som avslutningsartist?
– Ja, jag började kika på om datumen i september passade mitt jobbschema, så det kan eventuellt redan bli att jag åker dit avslutningshelgen för EuroPride, annars har jag hört att vädret på Malta ska vara fint långt in på hösten också. Det skadar inte med sol och en långweekend iväg till sydligare breddgrader när hösten/vintern närmar sig Stockholm.

AX Odycy på Malta

Se vimmelbilder från eventet här och en film här!