– Äntligen kommer vi igång med QX Pride Travel, säger QX Förlagschef Jon Voss. Med vår fantastiska listning av Pridefestivaler världen över har suget efter att kunna vara med och få ihop resor till i alla fall några av dem växt. En resa där en av höjdpunkterna blir att gå med i Prideparaden som en svensk grupp och där vi gör ett antal nedslag i stadens gayliv.
Först ut blir Pridefirandet i Berlin i sommar. Resan inkluderat Stockholm – Berlin ToR, torsdag till söndag, transfer från flyget i Berlin till hotellet, välkomstmingel på kvällen med middag i fantastisk lokal, en gala-sightseeing genom Berlin på fredagen och en gemensam del i Prideparaden på lördagen.
– En stor del av tiden blir självklart fritt, där vi hjälper till med aktuella Berlin-tips och alla deltar såklart i de gemensamma aktiviteterna precis så mycket en själv vill!
QX samarbetar med Joyride som arrangerar specialresor och just nu kan du på deras hemsida anmäla ditt intresse för att åka med.
– Extra kul är att Berlin Pride avslutas den 24 juli, dagen innan Stockholm Pride startar. En perfekt uppladdning och bästa inspirationen, säger Jon Voss som lägger till att QX redan planerar för fler resor där besök på spännande platser kombineras med möjlighet atta vara med på Pridefester och i Prideparader.
På Joytravels hemsida hittar du mer information om resa och hotell och du kan göra din icke bindande intresseanmälan.