Pride Park

18.00 Opera Sing-a-long

Den folkkära stjärnan Rickard Söderberg låter oss traditionsenligt skråla med i den mest svårsjungna genren om finns, opera.

20.00 Schlagerkvällen!

Värdparet Claes ”CJ” Larsson och Elisabeth Andreasson tar oss igenom denna underbara Pride-tradition. I år gästar artister som Ace Wilder, Sarek och Poli Genova.

Pride House

12.00 Lesbisk Frukost: Nyskriven dramatik!

Stolt scenkonst presenterar sin populära satsning Lesbisk Frukost. Här får alla flator äta till självkostnadspris samtidigt som de lyssnar till alster från lesbiska och queera dramatiker.

16.00 Queer Rap Seminarie

Kan rap kämpa för hbtq-rättigheter? Petter Wallenberg har samlat en skrytsam queer-rap trupp och bjuder på allt från uppträdanden till utforskande samtal.

17.00 Hur queer är landsbygden?

Är det dags för hbtq-personer att lämna storstaden och ta tillbaka den svenska landsbygden? Det och mycket mer diskuterar RFSU i panelsamtalet om hbtq på vischan.

18.00 Stand up: Bethany Black, Moa Svan och Shanti Rydwall-Menon

En späckad stand-up kväll med den brittiska lesbiska transkomikern Bethany Black, känd för sin svarta humor och kontroversiella ämnen.

Pride City

15.00 Schlagerpicknick

Melodifestivalsklubben välkomnar alla att schlagerpeppa över en picknick innan de går i gemensam trupp till parken. Hit kan du komma om du behöver vässa dina Mello-kunskaper inför kvällen eller kanske bara skryta om det du redan vet. De hittas i Humlegården under en uppblåsbar palm.

16.00 Schlagerpepp med Mellomartin

Terrassen på Clarion Hotel pimpas i regnbågens alla färger då Mello-entusiasten Martin Edlund bjuder inte till schlagerförfest. Han står själv i DJ-båset och bjuder på en musikalisk-kompott med allt från Siw Malmkvist till Alcazar.