Ikväll smäller det på Orangeriet vid Norr Mälarstrand, och då smäller det rejält. Dörrarna slår upp klockan 19.00 och rekommendationen är att komma i tid då det både är gratis och ett fullspäckat program.

Arrangörerna bakom Pride-extravaganzan är Anna, Amanda, Anton och Thobias.

Ikväll får man avgjuta en valfri fitta, är det alltså ens egen?

Amanda: Vi kommer ha ett avskilt bås där man kan komma och avgjuta sin fitta i gips. Helt ofarligt och sen har man ett konstverk med sitt könsorgan att fästa på väggen. Många har visat intresse för detta så vårt tips är att hänga på låset!

Anna: Vi kan verkligen rekommendera att göra det här.

Det blir också en deepthroat-utmaning, hur går den till?

Thobias: Vi kommer ha en tävling som pågår hela kvällen där man kan pröva sina förmågor i deepthroating. Det är väldigt enkla regler egentligen. Vi fäster en kondom över en dildo och mäter hur djupt deltagaren kan ta. Det kan låta sjukt men det är högst frivilligt att delta, så ingen press. Vi vill avdramatisera sex.

Anton: Vi vill att det ska vara en kul grej och att de som är med också kan få tips och trix. Så hör av dig om du är grym på deepthroating så kanske du kan vara med och instruera våra gäster.

Det blir också en smiskskola. Varför är det viktigt att kunna smiska i Pride-tider?

Anna: Många har nog fördomar om BDSM-scenen, och vad smisk innebär. Men de som vågar testa brukar bli positivt överraskade. Det är en riktig kick. Stainless, som varit aktiv på BDSM-scenen i 10 år kommer bjuda på en liten show, smiska de som vill och lära ut knep till nybörjare.