Kevin Spacey  står åtalad för att ha begått sexuella övergrepp mot en 18-årig ung man. På måndagen ställdes han inför rätta där han hävdade sin oskuld. Övergreppet ska ha skett på en bar och händelsen ska ha filmats. Kevin Spacey ska ha druckit alkohol tillsammans med 18-åringen och i samband med det tagit på hans kropp.

Ända sedan anklagelserna började så har skådespelaren hävdat sin oskuld. Advokaten som försvarar honom heter Alan Jackson. Förhöret håll på i nio minuter och Spacey ombads att hålla sig borta och inte ha någon kontakt med vare sig offret eller offrets familj.

Offret skulle avsluta sitt skift

– Genom att anmäla de sexuella övergreppen blir min klient en röst för de offer som ännu inte är redo att anmäla om sina sexuella övergrepp, säger offrets advokat till E news.

Det var 2016 när offret skulle sluta jobba för kvällen som Kevin Spacey ska ha kommit fram och ställt sexrelaterade frågor. Kort därefter ska han ha stoppat ner händerna i mannens byxor och tagit på hans kön. Den unga mannen ska ha hunnit filma en del av det som hände på Snapchat och skickat det till sin flickvän.

Kevin Spacey har tidigare ansökt om att inte behöva närvara i rätten då det skulle ge ytterligare negativ publicitet. Den ansökan avslogs. Nästa förhör beräknas hållas 4 mars.