Replik till ”West Pride är exkluderande”

Hej!

Vad kul att du och dina vänner ville besöka West Pride! West Pride har som ett av sina syften att synliggöra en mångfald av uttryck genom konst- och kultur. Mångfalden uppnår vi genom att låta ett brett spektrum av organisationer, artister, konstnärer, aktivister med flera arrangera olika framträdanden både på scen i Pride Park och inomhus till exempel i Pride House.

Alla våra programpunkter finns presenterade i vårt program på hemsidan och under festivalen på informationstavlor. Där kan var och en lätt ta reda på en programpunkt är intressent för en själv eller inte.

West Pride är en partipolitiskt och religiöst obunden förening. Som plattform för HBTQ+-rörelsen välkomnar och samlar vi de organisationer med flera som ställer sig bakom vår värdegrund.

Vi erbjöd runt 220 kostnadsfria konst- och kulturupplevelser under årets West Pride och cirka 15 000 personer deltog i Pride-paraden.

Vi hoppas att du och dina vänner ger festivalen ett nytt försök nästa år, det kommer då, precis som i år, finnas plats för en mångfald av uttryck. Vi hoppas att ni då kan hitta något som ni uppskattar!