I maj spelade 14-årige Jamey Rodemeyer från Williamsville i den amerikanska delstaten New York, in ett bidrag till kampanjen It Gets Better. En kampanj som startades förra året efter att många unga hbt-personer tagit sina liv på grund av att de mobbats.
I videon berättar han om att han mobbats, men säger till andra ungdomar att det blir bättre. Han berättar hur han kom ut som bisexuell och hur mycket stöd han fått. Han berättar om hur betydelsefull Lady Gaga och hennes texter varit för honom.
Men trakasserierna fortsatte och den 18 september, i söndags, tog han sitt liv.
Hans föräldrar berättar i amerikansk media hur deras son mobbats under en längre tid och trots deras sorg vill de nu föra budskapet vidare för att få stopp på mobbningen.
– De barn som mobbar måste förstå att ord är mycket kraftfulla och det som man kanske tycker enbart är på skoj eller en lek inte är det för andra och att du då förstör deras liv, sa Jeremys pappa, Tim Rodemeyer till nyhetskanalen WIVB.
– Han lurade oss alla, säger en förkrossad pappa i amerikansk TV. Utåt visade han en stark och modig sida, men jag önskar att han inte hade gjort det.
Efter Jameys död hölls en minnesceremoni i Williamsville, där bland andra pastor Ellen Brauza påminde om hur ord kan bryta ner.
– Påkar och stenar kan skada min kropp men ord förstör min själ, ord skadar, sa hon.

Jamey Rodemeyers bidrag till It Gets Better-kampanjen