Eden the Doll, Jaslene White Rose och Joslyn Flawless blev attackerade av flera män under en utekväll. En av männen filmade hela händelseförloppet och lade ut det på sociala medier. Joslyn Flawless lyckades hitta klippen och valde att lägga ut det till sina 52 000 följare.

Anledningen till att hon själv lade ut det var för att uppmärksamma hur brutala männen var och att trots att flera personer var i närheten, var det ingen som hjälpte till, inte ens polisen, menar hon.

Den 25-åriga youtubestjärnan berättar att en av männen snodde hennes telefon när hon och hennes två vänner väntade på en taxi. De försökte få tillbaka den, men mannens vänner började kasta stenar mot dem. De försökte då ta sig därifrån, men blev jagade av männen.

Jaslene och Joslyn fick svåra skador medans Eden själv säger att hon klarade sig förhållandevis bra. De har anmält händelsen till polis. Men just polisens agerande är något som Joslyn kritiserar på sina sociala medier.

”Jag såg hur poliserna stannade, tittade och sedan körde de iväg… mitt hjärta sjönk och jag trodde verkligen att ni tar det slut.”, skriver hon.

I USA rapporterar transpersoner om en allt mer utsatt situation. National Center for Transgender Equality skrev i ett blogginlägg om oroväckande höga dödssiffror då antalet transpersoner som mördats under sju månader under 2020 är fler än under hela 2019.