West Pride meddelar att Eriksbergshallen blir Pride Park i början av oktober. I ett pressmeddelande så skriver de att de har höga förhoppningar på vaccineringen och att man därför planerar att ha Pride Park under helgen 2 och 3 oktober. Tidigare i år meddelade West Pride att de kommer senarelägga festivalen för att fler ska kunna delta, i vanliga fall brukar den vara i början av juni.

Fördelen med att vara i Eriksbergshallen är också, enligt de själva, möjligheterna att skala upp eller ner beroende på hur restriktionerna är vid tillfället.

– Vi ser otroligt mycket fram emot att ses fysiskt och att uppleva gemenskap, ett fantastiskt scenprogram och ett häng med både utställare och mat och dryck säger Emma Gunterberg Sachs, verksamhetschef West Pride.

Festivalen pågår från 27 september till 3 oktober, men det är alltså bara Pride Park två av dessa dagar. Resten av perioden kommer programpunkter vara utspridda runt om i Göteborg, mycket i närheten av Götaplatsen och de kulturinstitutioner som finns där.

Paraden ska gå genom centrala Göteborg 2 oktober.