En gång i livet, minst, måste varje homo och transa med självaktning åka till Australien och fira Mardi Gras. I år gör man det i sällskap med bland annat Lily Tomlin och Armisted Maupin.
– Lily Tomlin är en av världens bästa skådespelare och talangfulla komiker så vi kan knappast vara mer lyckliga än nu när hon väljer att vara med på Sydney Mardi Gras 2011, säger Michael Rolik VD för ”New Mardi Gras”.
Tomlin framträder på Enmore Theatre dagen innan den stora paraden som hålls den 5 mars.
Totalt är det över 80 evenemang inbokade för festivalen i Sydney. Armistead Maupin deltar med diskussion om bland annat sitt mästerverk Tales of the City, brittiska queer-aktivisten Peter Tatchell är med på temadagen Queer Thinking och så blir det såklart det som är festivalens varumärke: de gigantiska festerna! Pool Party, Beach Party, Bondi BeachDrag Race, Harbour ’11 och det största av dem alla – Mardi Gras Party efter paraden där hemliga artister uppträder.
Vilka som kommer till avslutningsfesten annonseras inte ut – ännu. Man stoltserar dock med förra årets uppställning: George Michael, Adam Lambert och bland DJ’s märktes David Guetta och Carl Cox.
Packa ner badbyxorna, träna galet mycket på gymmet, ät inte en skinkbit, boka biljett och förbered dig för 24/7 av fest, parad, bad och shopping!
Happy Mardi Gras!
Njut av reklamfilmen tills dess!