I en tidvis minst sagt tom Regnbågspark har underhållningen varierat under dagen. Teater och inte helt bred musik har inte lockat de stora massorna till Trädgårdsföreningen. Såväl lite kylig vind som att det hittills firats HBTQ under arbetstid har bidragit till att tillströmningen inte riktigt velat infinna sig.
Inför en lite större publik kunde dock en Gay Musical-kväll under ledning av ”Operabögen” Göran Gademan genomföras till de närvarandes glädje.
Inte minst Anna Werners parodi på Carola fick publiken att jubla.
Av kufisk anledning såg restaurangen Trädgårdsföreningen, mirakulöst placerad intill Regnbågsparkens olika tält från såväl QX, Hallongrottan, RFSL som en radda politiska och fackliga rörelser, iskallt stängd ut utan tillstymmelse till försök att bidar till regnbågskänslan. Snart sagt enda stället i det regnbågsbeprydda Göteborg.
Men i morgon lär festen på allvar ta fart och seminarierna få ytterligare tillskott av såväl gay som hbtq-intresserade! Att väderprognoserna justerats till det bättre så att det strålar av sol såväl lördag som söndag, lär bidar till att få tillbaks samma känsla som 2011!
Och vem vet, kanske restaurang Trädgårdsföreningen plötsligt inser sitt dramatisk välvalda läge!