QX var givetvis på plats för att kolla in avslutningsgalan på Liseberg. Det var en kort gala, men den var vass, välsmord och hade bra tempo.
Jenny Silver hade snygga klädombyten och funkade utmärkt som konferencier. Dessutom visade hon att hon är Sveriges Kylie i en snygg version av nyligen avlidna Donna Summers ”Love To Love You”.
MaryJet fick äran att inleda kvällen med sin gitarrpop, och sen kom Sveriges nya pophopp, Icona Pop, och visade var skåpet skulle stå. Jävlar vilket drag det är när brudarna kör sin electrodisco från dj-båset! Nya singeln ”I Love It” är en grym smash som borde bli deras stora genombrott. Nu längtar i alla fall jag tills de dyker upp på Stockholm Pride…
Dead By April körde två nya låtar, som båda var riktigt bra, och Melodifestivalslåten ”Mystery” fick publiken att skrika högt. Youngblood körde två låtar och fick småbrudarna att skrika i extas. Sen avslutade discodamerna Lili & Susie med ett litet pärlband av sina hits.

Anton då? Jo han dök upp som en överraskning då Jenny Silver & Gretchen sjöng ”En man i byrån”. Han bjöd på ett par dansmoves och både killar och tjejer i publiken skrek av förtjusning.
There You have it.
En snygg, bra och välsmord avslutning på årets HBTQ-festival.