Tiotusentals Pridefirare i Tel Aviv dansade i helgen vid sidan av lastbilarna medan de tog sig ner på Tel Avivs strandpromenad. Vanligtvis lockar paraden i Tel Aviv 100 000-tals människor, men i år var den något färre på grund av ett förnyat utbrott av coronaviruset, något som hindrade utländska turister från att komma in i Israel. Trots det, var paraden fortfarande den största händelsen som ägt rum i Israel sedan början av coronaviruspandemin.

Tel Aviv

I Berlin arrangerades Pridefirandet, eller CSD, kort frö Christopher Street Day, redan nu i juni av grupper som vill markera mångfalden i hbtqi-communityt. Tre olika demonstrationer gick från olika delar av Berlin för att samlas upp vid Alexanderplatz. De tre, East Pride som gick från Prenzlauer, QueershutzNow! från Neukölln och QTIBIPOC United från Kreutzberg kallade sig Stjärndemonstration. Det mer traditionella CSD-firandet är satt till den 24 juli.

Berlin

I Paris gick tiotusentals med i  La marche de fiertés som pridefirandet heter på franska. Även det hölls i lördags där det var påbjudet att bära mask och hålls sig i små grupper. På bilderna verkar det inte ha fungerat helt ut, men firandet liksom och protesterna mot händelserna i Ungern genomfördes utan störningar.

Paris

Panama och Mexico City

Även i Latinamerika arrangerades Pride under lördagen både i Panama och i Mexico. Firandet i Mexico räknas till ett av kontinentens största och gick i år utmed avenyn Paseo de la Reforma.