I helgen blir det Helsingborg Pride och i samband med detta går festivalens officiella sponsor vuxen.se ut med nyheten om att de lanserar en sexologtjänst online för att fortsätta sitt jobb för allas rätt till säker njutning. Dessutom släpps en box med unisexleksaker i samband med Helsingborg Pride. Boxen är utformad för att passa alla, oavsett sexualitet eller könsidentitet. Den är ett steg framåt för att bryta tabun kring sex och vuxenleksaker, och innehåller sex olika artiklar en kan använda i sovrummet (eller var en än väljer att sexa), och kostar 899 kr på vuxen.se.

Den fria sexologtjänsten online, som planeras att sjösättas i höst, är en plats där en kan fråga om allt. Diplomerade sexologer lyssnar och ger råd, och målet är att öka kunskap och hjälpa personer att hitta sin väg inom sex framåt – ensam, med en partner eller flera.

– För oss är det en mänsklig rättighet att älska den man vill och det är något vi både lyfter och hyllar dagligen hos Vuxen.se. Vi har ett samhällsansvar där vi måste kämpa för att bryta tystnadskulturen kring sex och vuxenleksaker och där vår förhoppning är att Vuxens nya tjänst ska öppna upp för djupare diskussioner, ge mer plats åt njutning och skapa en tryggare plats där säkert sex handlar om mer än att använda kondom – det handlar om kommunikation och kunskap, säger Carl-Magnus Öhrstedt, marknadschef på Purefun Group AB som ligger bakom vuxen.se.

Vuxen.se kommer också att befinna sig på Clarion Sea U i Helsingborg nu på fredag då Helsingborg Pride drar igång. Där kommer de dela ut goodiebags och prata säkert sex med besökare.