Ni satsar större än någonsin med fester varje kväll, hur kommer det sig?
– Ja, det är en kombination av många saker. Det har varit tunt med fester i början av veckan så Moxy fyller en lucka helt enkelt. Moxy har också vuxit så mycket av att vi gjort andra saker under det senaste året som Moxybio och Dinnerclubs. Men jag har också haft tid i år och så att finns det ett sug och intresse.
Dessutom har jag en ny kompanjon i Anna Ungh på Urban Deli som bidrar och kompletterar mig på ett strålande sätt.

Vilka lokaler har ni valt för festerna i år?
– Onsdag och torsdag håller Moxy till på La Isla på Kungsholmen, fredag och lördag på större Blekholmsterrassen som rymmer över 1 500 gäster. Tidigare år har det varit helt smällfullt på Blekholmsterrassen och nästan svårt att röra sig. I år öppnar vi upp uteserveringen utanför dansgolvet mot vatten. Där ute ska vi ha en champagnebar så det kommer bli så mycket bättre i år.

Har du någon dj-bokning som du är extra stolt över?
– Oj så svårt att nämna en när alla är så viktiga, men helt ny för Moxy och influgen från LA är Whitney Day så jag väljer väl henne då. Hon spelar på lördagsfesten.

Under torsdagsfesten slår ni ihop er med So från Oslo, hur kommer det sig?
– Det var norskorna som frågade om vi inte skulle köra på torsdagen. Det är en kväll vi aldrig kört på innan, torsdagen har ju varit lite vikt för RFSLs traditionella tjejfest sedan många år, men vi har inte sett någon info om de kör i år så då gör vi det istället – det ska bli superkul!

Du kör både restaurangtält och bar i Pride Park, vad kan vi förvänta oss där?
– Ja det stämmer, vi kör Moxy Mat och Moxy Bar och dom ligger kant i kant så det blir stort och maffigt med en lounge och bra närhet till scenen. Vi skall försöka förmedla en massa kärlek till Pride Parks alla gäster genom god mat och dryck. Vi kör på ”Moxy goes Mexico” på matsidan och vi kommer leverera grymma tacos till alla som vill smaka. Jag tror av erfarenhet att vi kommer sälja mest av hamburgesan med mexipommes, en vanlig hamburgare som heter så för att passa in i vårt tema helt enkelt.