.

Torben Nielsen som är ordförande i Pan Golf visade Pride Square-besökarna på lite puttar och erbjöd fina priser till den som klarar en hole in one. LBL, danska motsvarigheten till RFSL, höll en debatt om hatbrott. En debatt som enligt PrideRadio.dk blev tam på grund av att meddebattörerna i gruppen Queer Jihad inte dök upp. Under debatten noterades att 125 personer anmält diskriminering via en Internetsida som Köpenhamns kommun öppnat i juni i år. LBLs Kenneth Engberg berättade för PrideRadio.dk att man nu hoppas få igång en gaypolisförening liknande den i Sverige.
I bartältet kunde man hela dagen njuta sin cocktail och för de som ville fanns ”bordfotboll”. På torsdag hålls en bordfotbolls-turnering med massor av fina priser, så några har redan börjar träna!
Dj Ash, som bland annat spelar på Wild Sensation i Köpenhamn värmde upp Pride Square med skön RnB och Pop och eftersom vädret höll i sig hela kvällen var Rådhuspladsens Pride-område fylld av glada och festsugna människor.
På scen bjöds på ”Papkasseshow” där 2 killar underhöll med grov humor, en gitarr och en pappkasse. Publiken blev snart en del av showen där de två öste ut hård med hjärtlig kritik av sina åskådare. Det dansades och sjöngs med och Papkasse-killarna lyckas lära ut ett antal dansnummer. Efter ett par inklappningar så dansade hela publiken i conga line runt Pride Square. Kvällen blev till en stor fest med massor av glädje. Det hela avslutades med att pop-musikern Ashibah med band underhöll fram till klockan 22.00. Pride-festen är i full gång i Köpenhamn!

Köpenhamn i QX GayMap