Passagerarna på ett flyg från San Francisco till Los Angeles blev häromveckan vittnen till en romantisk gest när flygvärdinnan Veronica Rojas plockade fram en ring och friade till sin flickvän, piloten Alejandra Moncayo.

De hade varit ett par i två år när Veronica bestämde sig för att göra slag i saken. Med flygbolagets stöd styrde hon upp ett överrasknings-frieri uppe i luften. I den härliga videon som delats av Alaska Airlines hör vi dem berätta om sitt första möte:

– Alejandra var inte intresserad av mig när vi först träffades. Jag försökte imponera på henne med mina spanska-kunskaper, men jag kunde ingen spanska, så det gick inte så bra. Men det löste sig ändå!, säger Veronica i högtalarsystemet.

Nu har hon övat, och fortsätter med en kärleksförklaring til sin flickvän på spanska:

– Alejandra, min kära, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Min gudinna. Jag följer dig till skyarna. Vill du göra mig den äran och bli min fru?

Spoiler alert: hon sa ja! Och det skulle visa sig att Alejandra också hade planerat att fria till sin tjej samma dag. Kärlekskalaset tajmades väl med flygbolagets firande av Pride-månaden, och Alaska Airlines bjöd alla passagerare ombord på en gratis flygbiljett, skriver LGBTQ Nation.