QX möter favoriterna i ”Vår tid är nu”
Den 28 oktober är serien som fått priset Årets TV-program två år i rad på QX-galan tillbaka. Sveriges eget Downton Abbey, Vår tid är nu, ska återigen förgylla våra måndagskvällar så vi passade på att samla våra favoriter för att ta reda på lite mer redan nu.

Welcome to Downton Abbey
Downton Abbey har blivit film och ända sedan serien startade den 26 september 2010 har jag velat besöka slottet där den spelats in. Nio år senare är väntan över…

Sissela är etta på listan
Just nu repar Sissela Kyle för fullt inför premiären av nya föreställningen ”Etta på listan”, så QX Anders Öhrman passade på att äta frukost med henne för att få höra vad det nu är hon hittat på. Men innan frukosten messade Sissela en lista till honom…

Bravo Benidorm
Ronny Larsson tog sig till Benidorm och upptäckte ett grymt alternativ nu när Barcelona börjar
falna i sin glans och Madrid känns lite gjort.

En Shirley med Spetz
I föreställningen ”Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” står Shirley Clamp på scen i sin första egna stora föreställning. Regin står William Spetz för, och det är regidebut för den unge komikern och skådespelaren, som var Shirleys förstahandsval till regijobbet.

12 bra L.A.-tips
Ronny Larsson älskar Los Angeles mer än någon annan stad och besöker filmens, solens och fitnessfolkets stad nummer ett minst en gång om året. Här är hans 12 to-dos.

Niklas och Johans dröm fyller fem
Sund Nergården handlar om två killar och dröm som gått i uppfyllelse. De första gästerna checkade in för fem år sedan. Nu har deras hideaway för vuxna blivit den succé de kämpat för. QX har träffat Niklas och Johan samt checkat in hos dem över en dag.

Dessutom: Mian Lodalen ryter till i krönikan, ”Förbjud allt”, vi har sett – och gillat – filmen ”Judy” med Renée Zellweger i huvudrollen, pratat med David Färdmar om nya långfilmen samt pratat med Sveriges Rainbow Countrygirl som släpper nytt album, Erika Jonsson.