I dag släpps ett av årets mest efterlängtade nummer. För det är i det årliga januarinumret som vi avslöjar vilka de nominerade till QX Gaygala är! Men vi bjuder även på en massa annat…

QX Gaygala 2022 – här är alla de nominerade
Alla nominerade i tolv kategorier, från Admira till Zlatan. Passa på att rösta på era favoriter inför galan!

Sissela & Edvin leder QX Gaygala 2022
Hon är veteranen som har koll på allt som rör QX Gaygala, han är den heta nykomlingen som vill lära sig allt och hur man blir the QueenBee på Gaygalascenen. Sissela Kyle har lovat att lära Edvin Törnblom allt hon kan.

En kunglig affär – historien om Kurt Haijby
Sedan ett möte i Storkyrkobadets bastu har Bengt Braskered burit på manuset till storyn om hur Gustaf V och källarmästaren Kurt Haijby inledde en relation. Nu visar SVT dramaserien av Bengt, och med honom i en biroll, i fyra delar under julhelgen. Vi träffar också huvudrollsinnehavarna Sverrir Gudnason och Staffan Göthe.

QX möter partiledarna
QX har anlitat Aleksa Lundberg för att intrevjua den svenska partiledarna inför valet 2022. Först ut är MP:s Märta Stenevi.

Ligga
Clara Henry och SKAM-bekanta Ulrikke Falch spelar huvudrollerna i den nya serien i Discovery+. Ulrikke spelar 24-åriga Line, som dumpats av sin flickvän Julia och vill bli ihop med henne igen. Men det tycker hennes närmaste vän Elin (Clara Henry) är en mycket dålig idé.. QX Isabelle Hed har pratat med huvudrollsinnehavarna.

Pappa pappa & dotter fick ännu en dotter – via Instagram
Johan och John blev tvåbarnsföräldrar efter DM på Instagram då de fått ett meddelande från Elina som sökte efter en ny familj åt sin lilla bebis…

Dessutom: And Just Like That, för- eller emot nya Sex and The City-serien? Och hur drar nyårsvärden Alex Letic nyår? Plus, Drag Race-vinnaren Sasha Velour kommer till Sverige i januari.

Nya numret hittar du här!