Ladda ner QX november 2008 som PDF

”Den lyckliga horan”
När jag intervjuade Liw var jag nyfiken på vad som hänt henne eftersom hon
börjat sälja sex. Men det visade sig att hela frågeställningen var fel.
Det hände ingenting alls.

”Vi är tre i vår relation”
Att ett par träffar en tredje part för sex ibland är inte alltför ovanligt. Men att ett par som varit tillsammans i tretton år träffar en kille och blir kär i honom (och han blir kär i båda två tillbaka), är kanske aningen mer sällsynt. QX träffade Peter, Markus och Stephan för att prata om deras förhållande.

”Sex år av sexfrågor”
På qx.se finns dagens fråga och den har ställts mer eller mindre varje dag sedan år 2000. Av de tusentals frågor som finns i arkivet är det många hundra som handlar om sex. Vi har botaniserat lite bland de sexfrågor som ställts från 2003 och fram till idag.

”Levi upptäcktes av Bruce Weber”
Om du någon gång sett en annons för Abercrombie & Fitch eller varit i butikerna i USA är chansen stor att du sett Levi Poulter, eller MiamiLevi som han kallar sig och sin hemsida. Levi jobbar som modell och har plåtat för några av världens största märken med världens bästa fotografer.

”Alex är ny svensk porrskådis”
Alex Jackson är givetvis ett påhittat namn, och låter mer som en amerikansk broilerporris än den unga smala svenske kille som sitter framför mig. Men den här Alex Jackson har precis varit i Baltikum och spelat in sin första riktiga porrfilm.

”Killar vi gillar”
Tre olika killar. Tre helt olika intervjuer. Men med minst en gemensam nämnare, vi gillar dem! Möt Jonas, Andreas och Musse.

”Jessica Landström är öppet gay i landslaget”
När man läser intervjuer med Jessica Landström brukar det handla om fotbollen och i marginalen står det att hon är sambo med Sara. Idag ska vi göra tvärtom. Prata mer om Jessica och Sara, och mindre om fotbollen.

”Sexiga böcker för tjejer – som gillar tjejer”
Om man är en tjej som gillar tjejer och vill hetta till sin läsning finns det numera en hel del att välja bland, både skönlitteratur, fakta och biografier. Vi har tagit en titt i vår hylla och hittat sex sexiga tips.

”My son is not a shit-stuffer!”
Tony Irving, aktuell i Stjärnor på is, berättar om slagsmålet med sin far när Tony berättat att han lämnat sin fru för en man…

Dessutom:
Mian Lodalen skriver krönika om tiden i Jönköping, Roger Wilson berättar om sitt heliga videoband. Vi recenserar skivor från bl.a. Agnes, Titiyo och Jill Johnson. Vi har sett nya Bond-filmen och Brad Pitt-rullen Burn After Reading. Dessutom recenserar vi boken ” Lubiewo”. Och så månadens qruiserkille så klart som denna månad är 20 år och singel…