Ladda ner QX augusti som PDF här



Pride i vardagen
Det är dags igen. För åttonde året i rad väljer QX ut tre kända personer som vi gillar och plåtar dem med regnbågsfärgerna snyggt inbakade i bilden. Och så ställer vi frågan, hur mycket pride finns det i din vardag? Här är Anton Ewald, Jesper Magnusson och Carina Berg.

Fem flator i New York
Vi stirrar nerför trappan in i den dunkla lokalen. Alla ansikten vänds mot oss.
Glada, runda ansikten tillhörande skönsjungande musikalbögar. Vi har hittat en liten pärla i West Village men det var ju inte glada bögar vi letade efter. Vi tar det från början.

Festerna under Pride
Sju dagar och ett sjujäkla festande. Här är festerna du måste ha koll på under Stockholm Pride 2013.

Låt för låt med Rikard Wolff
Rikard Wolff bjuder på croissanter och kaffe. Vi sitter i hans lägenhet på söder. Det är juni och utanför fönstret breder ett sommarvackert Stockholm ut sig. Edith Piaf tittar på mig från väggen. Jag och Rikard ska lyssna på hans nya skiva som precis blivit klar. Tio låtar om de senaste tio åren. Vi ska gå igenom dem – låt för låt.

Icona Pop erövrar världen
För ett halvår sedan träffade jag Caroline Hjelt och Aino Jawo mer kända som Icona Pop. De hade precis vunnit prestigepriset ”Årets bäst klädda duo” på Elle-galan. De var båda fulla av förväntat över framtiden och hade målet att ta över världen och de lyckades.

Cattis söker efter kärleken via youtube
Stockholmstjejen Catarina Clöwe fick nog av singellivet och tog saken i egna händer och producerade en Youtube-video.

Mitt liv med Liberace
I slutet av augusti har filmen ”Mitt liv med Liberace” premiär på bio i Sverige.
QX har träffat Michael Douglas och Matt Damon under filmfestivalen i Cannes.

Mr Gay Sweden 2013
Fredagen den 2 augusti utses Mr Gay på Operaterrassen under Stockholm Pride. Här är de nio kandidaterna.

…and action! QX på porrfilmsinspelning.
För fem minuter sedan stod jag på stans största shoppinggata. Nu sitter jag på en stol i en varm vindslokal, dricker cola zero och ser två snubbar knulla. Jag är i San Francisco på porrfilmsinspelning.

Dessutom:
Mian Lodalen om att vädra ut kärnfamiljen, Årets stora Pride-Quiz, Mindy leder Mr Gay-tävlingen med Jean Pierre Barda, tre par som hittat kärleken på nätet, Arthur bossar på Björn Borg och boken om männen med rosa triangel.