Open with Reader URL


Nassim den Nakna
Fyra anledningar till att Nassim Al Fakir syns på detta juniomslag: På Instagram lägger han upp Sveriges snyggaste, mest konstnärliga och mest avklädda bilder. Hans klubbiga singel Hopp har gått varm på redaktionen hela våren, och han verkar vara en av Sveriges skönaste snubbar. Lägg därtill att han drömt om att vara på omslaget till QX.

Sverige Runt
Flower Power i Linköping, Pridefestivaler i Luleå, Göteborg, Falkenberg och Kiruna… bland annat. Vi har besökt Strandås i Värmland, Ågården i Trosa och Athome i Göteborgs och såklart snackat med gaykändisar om vad de har för sig i sommar.

DUBLIN
Förra veckan blev det klart att irländarna röstade för en könsneutral äktenskapslag. Konstigt? Inte alls! Dublin är gayvänlig och festandet är varmt, hjärtligt och ohämmat! Så ta vårt råd – boka sommarsemester på den gröna ön!

Sister King
Sister King är sommarens coolaste brud. Hon är superaktuell med All this Love som skrev för att imponera på en brud, och i juni syns hon på West Pride.

Moore of Moore
Logan Moore är holländaren som tagit gayporrbranschen med storm. QX tog ett snack med honom för att se vad hans fördelar framför kameran är, vem han helst skulle spela mot och om han haft sex med en svensk.

Tennisen i EuroGames
För första gången någonsin avgörs EuroGames i Sverige. Två av arrangörerna är Maria Lindström och Linda Jansson, som tillhört tenniseliten. Maria Makar har träffat dem.

Henrik Alsterdal
Du har garanterat sett honom när han läser nyheterna och kanske på någon mingelbild i veckopressen tillsammans med sin make Anders som också är ”känd från tv”, men för de flesta av oss är Henrik Alsterdal ganska anonym. QX har träffat honom för att ta reda på lite mer om TV4:s, ja faktiskt svensk tv:s enda öppet homosexuella nyhetsankare.