– Jag hade precis gått med i Qruiser efter min skilsmässa och tänkte mest att det skulle vara roligt att få kontakt med likasinnade, inte trodde jag att jag skulle lyckas träffa en helt fantastisk kvinna!
Så berättar Nelli efter att vi fått den vackra bröllopsbilden av paret skickat till oss och vi såklart ville höra mer.
Nelli fortsätter berättelsen.
– Det plingade till i inkorgen den 16 oktober 2014. Lotta hade skrivit ett mycket trevligt meddelande och efter en titt på hennes profil såg jag att även hennes presentation var väl utarbetad. Jag hade lagt ner mycket tid på min med och det var det som hade tilltalat Lotta att skriva till mig.
Det blev en intensiv mailkonversation och jag kände från första meddelandet att det här var något speciellt. Under de två kommande dagarna ringde vi till varandra. Vi pratade i timmar och ville inte sluta, jag vet inte hur många gånger jag nickade till i sängen med telefonen mot örat för vi vill inte säga hej då…
Hur gick ert första möte?
– Vi sågs första gången tre dagar efter meddelandet på Qruiser. Jag var nervös för jag hade så stora förhoppningar. Det kändes rätt… Jag såg henne på håll, tidigare än vad hon såg mig, hon var lutad mot en vägg. Lång, lockigt rödlätt hår och gröna ögon. Hon såg mig och log, vi kramades och jag luktade i hennes hår. Något hon märkte och det var nog ganska uppenbart.

– Från den dagen bodde vi mer eller mindre ihop. Vi avslutade riktigt aldrig vår första date! Jag var och är oerhört attraherad av henne, på alla plan, hon har en fantastisk kropp, ett otroligt gott hjärta och är väldigt smart. Jag tror att vi båda är tacksamma över att ha träffat varandra. Och vi är ödmjuka inför det faktum att vi är otroligt olika varandra, till sättet och hur vi hanterar saker. Det har gett oss många givande samtal till långt in på nätterna. Vi brukar säga på skämt att vi kommer sitta i varsin solstol på Öland när vi är 80 år, dricka prosecco och fortfarande prata om allt mellan himmel och jord.

Berätta om bröllopet!
– Bröllopet gick av stapeln i Kolmårdskyrkan, fantastisk utsikt över Bråviken och strålande väder. Det kom ett 60-tal familj och vänner och klackarna var i taket. Det blev en lyckad tillställning med många skratt och spex. Vi har båda långväga familjemedlemmar och vänner som tog sig tid för vår skull, man blir rörd av sådant! Så nu i dagarna har vi firat ett år tillsammans och en månad som gifta.
– Min tid på Qruiser blev kortvarig men/och jag kommer vara den evigt tacksam för min underbara, älskade fru.

Berättat för