Att Australien står för nya bul-kalsonger under hösten är knappast förvånande. Varje underklädesdesigner av betydelse släpper löpande fillingar, och badbxor som lyfter, formar och framhäver bula som bak. Och i Australien är man på väg in i en het sommarperiod då detta attribut får extra stor betydelse.

Aussiebum är det märke som är mest känt är Sverige efter en rad oliak marknadsföringsinsatser. Nyligen släppte man t.ex en specialkalsong i blått och gult med Sverige skrivet i linningen. I höst släpper man en serie med veckodagarna inskrivna, My Day – smart tänkt, sju måste såklart införskaffas!

WJ Pro Wonderjock - brief

Och så har man uppdaterat sin pouch-enhancing teknologi som man kallar ”4D Virtual Grid Framing”. WJ Pro Wonderjock heter serien som levererar såväl briefs, jock straps som trunks . Budskapet är enkelt: Big is Back!

Obviouslys röda boxer

Från australiska Obviously arbetar man också med en ny serie som är ”anatomiskt formad” och utlovar bästa komfort. Sinuous, som i detta sammanhang bör utläsas som buktande, jobbar likt AussieBum med att framhäva, men dock inte lika tydligt att lyfta. Obviously har i alla sina versioner såväl brief, jock straps som thong och i höst har man släppt boxermodell. Brief och boxer finns även att få högt skurna.

Obviouslys sätt att framhäva

Obviously som AussieBum säljs via egna webbshopar där du enkelt kan beställa och betala med kontokort. Inga distributörer finns oss veterligen i Sverige just nu.