Det gäller att synas när man skall marknadsföra sig! Det har Malmös gayklubbkung Joe Nilsson insett och satsat på att få ut läckra bilder för att lyfta sina klubbar.
Tidigare har QX skrivit om hans fredagsbar Pour Les Pédés som marknadsfört sig med just franskinspirerade sjömansgrabbar á la konstnärsduon Pierre et Giles.
I dagarna släppte de en ny fotosession för lördagsklubben Wonk, även denna gång med fotografen Marcus Löfdahl.
– Senaste fotograferingen ville jag skulle se ut som en blandning mellan Calvin Klein och D&G-reklam, berättar Joe för QX. De tilltänkta modellerna till senaste fotograferingen fick förhinder så då kom jag på att jag sett killen som vann Sveriges man och även tvåan på någons blogg. Jag letade upp dom på Facebook och båda sa ja direkt. Min kompis filmade även så jag har gjort tre filmer totalt varav en ligger ute nu.
Att ta snygga och sexiga bilder på grabbar betyder stor uppmärksamhet i bögvärlden och det har Joe märkt!
– Responsen har varit otroligt bra så jag har redan börjat fundera på nästa fotografering.
Den goda responsen gör att Joe och Wonk-gänget söker fler modeller till sina reklambilder. Vill du vara modell för Malmö-klubbarna kan du skicka bild och lite info om dig själv till dem. Kontakta dem via deras Qruiserklubb eller hemsida.
Den 16 juni öppnar Joe och Wonk-gänget ännu en gaybar i Malmö. Det är tomrummet på onsdagar som fylls upp av G-Bar som kommer att ligga på Mando Bar. Vem vet, kanske det behövs fler snygga reklambilder även för den klubben!


Behind the Scenes-klippet som ligger på GayMap