Titeln 100 pix of dixs förklarar sig själv alldeles lysande. Fotograf Jonas Noréns hjärteprojekt är nu äntligen klart, och efter att lite över hundra penisar stoltserat framför hans lins är han redo att ge ut sin fotobok. Ja, nästan… 

Berätta om boken!
100 pix of dixs är en bok med foton av erigerade, manliga könsorgan, som visar och behandlar den stora mångfalden av former och storlekar på penis, och stigmatiseringen som orsakats av ägarnas oro och skam över dess storlek eller form, när man inte är medveten om att det faktiskt finns en bred räckvidd. En bok som lär dig hur du uppskattar och älskar din egen penis.

Ah, vilken smart och viktig insats för självkärlek! Men den är inte riktigt redo att hamna i julstrumporna än, för nu kör ni igång en kickstarter-kampanj för att samla in pengar så att den kan tryckas?
– Yes! Boken är färdig och nu redo att skickas till tryck. Vi behöver samla in pengarna för att kunna göra det. Så genom att förköpa boken, eller på andra sätt bidra, kan du stötta projektet. Gå in på länken HÄR och kolla in de olika alternativen.

Så, när är planen att den ska finnas tillgänglig?
– Veckan innan jul!

Vilka är det som plåtats i boken?
– Det är alla typer av killar, åldrar och etniciteter. Det är killar som kör tåg, är präst, polis och kanske en eller två som du sett på en scen eller i TV. Men alla är hårda, och alla ser olika ut.

Det låter som en perfekt julklapp för alla bögar?
– Absolut. Eller till svärmor. Be henne dricka ett glas rödvin till.