Tommy Hilfigers vårkampanj är på temat Moving Forward Together och frontas av aktivister och förespråkare av ett samhälle för alla. En av modellerna är Pose-skådisen och transaktivisten Indya Moore. Kampanjbilderna ser ni här och kommer att rulla ut under våren.

Som ett led i kampanjen och för att arbeta för inkludering och social rättvisa har Tommy Hilfiger även ingått ett samarbete med online-lärandeplattformen FutureLearn som genomför utbildningskurser för ”social påverkan”. Modellerna i kampanjen kommer att hålla en varsin FutureLearn kurs  och gör online-lärande roligt genom att låta kampanjens modeller prata om hållbarhet, LGBTQIA+-alliering, kroppsförtroende och samhällsbyggande. 


Indya Moores online-kurs kommer senare i sommar och handlar om att utforska LGBTQIA+-aktivism, förespråkande och alliering.Tommy Hilfigers 
vårkollektion för 2021 har fokus på hållbarhet och återvinning, och materialen som används är bland annat EcoVero viskos, återvunnen polyester och Lyocell-tyg; ekologisk bomull.