Onsdag kväll är det extra stor satsning på klubben HUMP där Miss Inga är värdinna. Med Dj Marcus Ullmarker och Wiktor Sjövall utlovas att de ”laddar krutet på solfjädrar, Ibiza-slampor, porrig house, transor, gays, everything in between!”
Och fredag och lördag är Miss Inga och Marcus engagerade i en riktigt lovande duo-festlighet på Berns där en stor Pridespecial i cirkusens tecken arrangeras. Lördag Gonzalo Rivas och på scen Mzz Kimberly liksom en hög av clowner och GogO-grabbar av alla kön. På lördag spelar Tyree Cooper, Farely Jackmaster Funk och Nadja Chatti och Scott The Blue Bunny är på plats och så alla dessa clowner.

Miss Inga med ODM klockor och karlar

Om ni inte trodde detta var nog för Miss Inga mitt i allt Pridestök, så trodde ni garanterat fel. För klockmärket ODM (one decisive minute) behövde ansikten och kroppar för den svenska lanseringen. Miss Inga blev ett av dessa.
– Eftersom jag sedan tidigare var bekant med ODM och äger två klockor blev jag intresserad direkt. När jag sedan fick välja mina modeller själv undrade jag bara vart jag skulle skriva under” säger Martin “Miss Inga” i pressmeddelandet som kom lagom till just Pride!