Hur kommer detta sig?
– Det var MarielleGlossgods som kontaktade mig om att göra ett samarbete ihop. Jag föll av stolen av excitement och tackade tveklöst ja. Jag är ju, på något sätt, ändå i makeup-världen och alltid haft en dröm att göra något eget. Nu strax ett år efter står vi här med en färdig produkt. Vilket känns helt surrealistiskt men fantastiskt!

Berätta om paletten, hur har du tänkt?
–  Varenda färg i paletten har en backstory. Vi tar exemplevis den blå, Royal Winner, som är den exakta färgkoden som min blå klänning jag hade när jag vann Årets Drag 2020 på QX Gaygala. Den ska symbolisera den känslan jag hade samma sekund som de ropade ut ”och vinnaren är…” Paletten i sig är inte en 50 shades of beige, utan är färgstark och har en bred färgskala. Fem stycken skimmriga och fyra stycken helt matta, och den absolut svartaste av svartaste ögonskuggan ever. Varje dragqueens dröm!

Är sminkmogul din nästa titel och utmanar du Bianca Ingrosso?
– Haha nej! Bianca är en legend i sig och behöver inte utmanas. Sen är det inte jag som äger varumärket Glossgods…

Vilken dragstjärna i Sverige och utomlands tycker du själv sminkar sig snyggast?
– Alla sminkar sig så individuellt och fantastiskt på sitt sätt. Men någon som är a god damn magician with a brush är Raven från USA, och Lavender Whip här från Stockholm, 100%!

Hur får man tag på den, vart säljs den?
– Den finns på glossgods.com och lyko.se