– Modemaffia, Gayadel, Jetset o Supermodels minglar i denna magiska mode och shopping Hot Spot i världens vackraste stad, utropar Jonas Andersson inför torsdagens vårfest i Bibliotekstan.
– Alla våra modegrannar har öppet till kl 20:00 med förtrollandes erbjudanden från alla och envar så länge lagren räcker!!! Gatubilden sjuder och äro utsmyckat med vackraste vårskrud!
Jonas Andersson, med sina djupast rotade rötter just i området kring Bibliotekstan och Stureplan, arbetar idag med utgångspunkt från Zink Grill och PDF Brasserie group där även Bibliotekstans Prinsen, Brut Bar och nyfixade Wienercafeet ingår.
– På hörnet av vårat Wienercafeet har vi lagt gräsmatta med blommor och där står självaste Pontus de Wolfe och har konsert under hela kvällen, och hos oss på Zink Grill har vi skuttiga DJ Dr Beat. Tapas on the House, kan man säga!!!
Biblioteksstaden med shopping, mat och dryck kommer markera sig med gemensamma evenemang flera gångre om året. Fashionweek, julen och så klart i samband med Pride som i år flyttat fokus från Söder till centrala staden!
Klockan 17.00 inleds vårfesten mitt i smeten!