JackAdams Old School JockStrap

QX Shop har fått ett helt nytt utseende där vi på ett bättre sätt kan visa alla hundratals olika saker som finns till försäljning – allt från flaggor och knappar till smycket och underkläder.
I dagarna, lagom till vinter och skidsemestrar har vi tagit in långkalsonger som är klart mycket roligare att visa upp sig i när skidkläderna åker av! Vi prövar även intresset för lite tuffare och sexigare kalsonger och jock straps från kända varumärken inriktade på gayscenen: sedan tidigare C-IN2 där vi nu lagt till flera nya modeller, Jack Adams med riktigt högkvalitativa jock straps av ”old school”-modell, Pistol Pete med en herrans massa sköna lufthål, GBGB, dvs Good Boys Gone Bad, och såklart Colts kalsonger.
Surfa runt på shoppen och se fler bilder och vill du ha dem snabbt så se till att vara först till kvarn i vårt begränsade testlager.
I QX Shop kan du som tidigare betala med kontokort och bankbetalning och numera har vi även infört möjligheten att betala mot faktura via Klarna.



I QX Shop hittar du fler modeller och fler bilder på de nya underkläderna vi tagit in i vårt sortiment. Klickar du på bilderna här kommer du direkt till de respektive kalsongerna.

Jack Adams Long John Red


JackAdams Core Cycle Trunk Grey

COLT Racer Brief Black


GBGB Cholo Shorts vita med svarta revärer

Jack Adams Lace Up Jock Strap


Scuba Blue Pop Color Jock

Navy Grip Army Trunk


Blue/Orange Pop Gradiant Lo No Show Brief