MTV och Happy Plugs har tagit fram en begränsad upplaga av hörlurar med detaljer i regnbågsflaggans färger. Av försäljningen går 5% till den amerikanska organisationen International Gay & Lesbian Human Rights Commission som arbetar med stöd till HBTQ-personer och rörelser.
— När det gäller stil och personlighet har färger alltid spelat en viktig roll. Likaså musik, den sprider glädje och positiva känslor. MTV tror på lika värde, oavsett läggning eller kulturella skillnader. Happy Plugs, med sina snygga mobiltillbehör, var en naturlig partner för att skapa små hörlurar som tar extra stor plats med sin design och sitt budskap, säger David Blom, Director Product & Marketing, Youth & Entertainment, Nordic, i ett pressmeddelande.
– Dessa hörlurar är ett perfekt komplement till vårt befintliga sortiment av modeaccessoarer, säger Andreas Vural, grundare och VD, Happy Plugs.




Hörlurarna och den inbyggda fjärrkontrollen och mikrofonen har fått regnbågsmönstret och de är tillverkade för att passa samtliga smartphones på marknaden. I Sverige hittar du nu hörlurarna via QX Shop.

De nya snygga Happy Plugs i regnbågsfärger hittar du i QX Shop. Klicka på bilden!