Vad passar bättre för att beskriva de tider vi befinner oss i än Anna-Lena Löfgrens klassiska låt ”Lyckliga gatan” som då den släpptes handlade om stadsdelen Gamla Hagalunds som revs för att ge plats åt det som nu kallas Blåkulla!

Stamgästerna på Half Way Inn och Side Track tyckte det passade så bra, men såklart med en liten anpassning av texten med dur i slutet!

Restaurangchef Vincent Ferrigan hoppas att fler krogar och verksamheter kring Södermalm tar upp stafettpinnen för att kampanja så att alla klarar sig igenom den ekonomiska krisen som följt på pandemin.

På plats i SideTrack-källaren bland drugor och färggranna dildosar stämde skådespelaren och Half Way Inn-stammisen Leif Andrée upp i sång med YouTube-bloggarna HBTQUL. Vid pianot Pianotransan och filmen inspelad av Jonas Norén.

Side Track kan du stötta genom att nu handla ett presentkort som gäller i ett år fram, så att du när det väl är över kan njuta av härliga nätter hos Half Way Inn eller vår egen böggrotta, numera ”Lyckliga Side Track!”.

Vill du dela filmen gå til Side Tracks Facebook-sida

Köp presentkort till Side Track