När de Alicante-baserade fotomodellerna Juan och Jose under en het dag i Benidorm plåtades med underklädesmärket ES Collections nya serie Addicted, blev det trafikkaos.
Eller det kändes i alla fall som trafikkaos, rapporteras det från Ian Carr som sitter i Pridefestivalens ledning. Med hjälp av Madrid-fotografen Joan Crisol vill arrangörerna av Pride skapa ett tydligt och därmed snabbt igenkänningsbart varumärke som även förmedlar en känsla av staden.
– Fototillfället gav oss en fantastisk chans att skapa publicitet för evenemanget, säger Carr och tackar samtidigt modeller, ES Collection och fotograf för hjälpen!
Lokalt lyckades man få uppmärksamhet då det enligt Carr förutom trafikstockningar även kom fram en mängd beundrare, såväl killar som tjejer. Och i Sverige lyckades man härmed att få ut budskapet att Benidorm Pride hålls den 21- 23 oktober.
Kanske ett tips för Stockholm Pride hur man får het och gratis marknadsföring – hitta några snygga grabbar, låna in Björn Borg-kalsonger och gör en sexig plåtning i Kungsan! Kanske inte så värst hbtq, men i alla fall väldans gayigt.



Vid en snabbsökning på nätet får vi fram att en resa till Alicante, ToR 20-24 oktober kostar med Iberia och hotell i Benidorm från 3 858 för en person.