Det australiska under- och badklädesmärket AussieBum har sedan en tid släppt kalsonger för herrar med nationella teman. Patriot heter linjen och förutom nationsfärger har den en lösning som gör att bulan där fram blir extra tydlig!
Nu har turen kommit till Sverige. I gula och blå färger med svenska flaggan i linningen och texten Property of Sverige kan vi nu dra ögonen till oss extra!

Property of Sverige
Property of Sverige

QX frågade Kevin Cheesman på AussieBum Europa om lanseringen av Sverige i Patriot-linjen.
– Ert land har aldrig varit stoltare och inte du heller! svarar han sloganaktigt på frågan om varför man satsat på just vårt land. Den nya ”wonderjock”-tekniken i dessa iögonenfallande Patriots i bomull kommer helt ärligt kännas fantastiska.
– Hur går det på den svenska marknaden?
– Sverige har alltid varit ledande när det gäller killar som inte bara vill ha svarta och vita kalsonger så AussieBums stora variation av färger har under många år nu visat sig populära hos våra kunder i Sverige. Svenska killar verkar gilla såväl att det skall vara bekvämt som snyggt och killarna är mycket mer vågade jämfört med andra marknader.
– Hur många länder har blivit ärade med dessa framhävande kalsonger?
– Property of Sverige har tagits fram på grund av våra kunders efterfrågan. Kunder som genom sina underkläder vill representera sitt land! Andra nytillkomna länder är Schweiz och Ryssland och just nu finns 18 länder med i Patriot-linjen.
– Kommer de svenska modellerna säljas utomlands?
– AussieBum säljs internationellt via vår hemsida vilket gör att vem som helst där ute kan köpa Sverige-modellen från och med i december. Så besök vår hemsida så ser du dessutom det bredaste utbudet av våra produkter och det är gratis frakt till Sverige. Missa inte heller att se vår modell Andreas Lundin – en kille från södra delarna av Sverige!


aussiebum.com

Andreas Lundin, modell för AussieBum, finns det fler bilder av på AussieBums hemsida och på andreaslundin.com