I kväll kan ni kliva in i Richard Hantes huvud då han sätter en sista hand vid årets stora julpyntande. Tillsammans med Tele2 kommer han att koppla upp sig med en GoPro-kamera och sensorer som registrerar svett, hjärtslag, andning och koncentrationsnivå. Detta kallas för Emotional Reality och gör att tittaren inte bara ser det Richard ser, utan också kan känna hans känslor. Rille tar er sedan med på hans och maken Pehrs julbjudning där det bjuds på en julstämning och jultips utan dess like. Kl 18.00 är det dags HÄR.

Vad kommer vi få se?
– Vårt väldigt juliga hem som vi har skapat under hösten är nu klart, och vi har bjudit in några gäster för en julfest. Så nu kan alla ta del av vårt hem! Pehr, som skapat det mesta, kommer att bjuda på tips om hur man pyntar sitt hem så juligt som möjligt. Vi ska bara putsa den sista discokulan, sen är det klart!

Har det varit lika kul att pynta i år?
– Vi skulle egentligen ha ett pyntfritt år eftersom vi bara gör denna extremsatsning vartannat år, men så fick vi frågan av Tele2 och kände att vi inte kunde motstå. Det var för kul helt enkelt!

50 lådor och 30 granar…köper ni någonsin nytt?
– Vi återanvänder ju det vi har, men det tillkommer också mycket nytt. På två år hinner man gå på många reor, åka på ännu fler resor och få massa presenter.

Så, varför dyker du upp här?
– Tele2 hade hört talas om oss. och när vi fick höra att dom ville ha med människor som maxar livet, som inte nöjer sig med det lilla, då kände vi att vi ville vara med. Sådana är ju vi. Och vi är stolta över det vi gjort här hemma!

Och jag måste ju fråga, när börjar ni packa ner?
– Åh, ganska snabbt efter jul, gärna i mellandagarna eller omkring nyår. Då har vi levt med julen väldigt länge och längtar efter lite yta igen!