Sista chansen att fixa klappar till julen! Vid 12.00 i morgon tar vi hand om de beställningar som kommit in och hinner få iväg med tisdagens postgång. Med reservation för förseningar hos Posten så skall brev och paket vara framme innan Julafton.

Populärt i år har Finlaysons Tom of Finland-kollektion varit. Lakan och örngott med två helt nya motiv, de fantastiskt fina kökshanddukarna med Tom of Finlands tomte-motiv och såklart grytlappar och grillvanten liksom köksförklädet. Det och de olika Mumin-motiven passar perfekt nu när vi alla skall hylla Finland som under 2017 firar 100 år!

Missa inte heller att QX Shop kör vinterkampanj på egenframtagna kollektion: flugor och slipsar i regnbågens färger som blir toppen till både jul och nyårshelgen. Fina pins som flagga eller hjärta och paraply som verkar fungera bra den är vintern då snön tagit ett paus långt norröver.

I år sammanfaller julafton med att första ljuset i Chanuka-ljusstaken tänds, och det sista åttonde ljuset tänds på Nyårsafton. Så klokt att botanisera bland våra flaggor och smycken med Davidsstjärnan som smyckar Chanuka-festen. Apropå ljusstakar så har vi kvar i lagren de fina regnbågsfärgade ljusen i tre olika storlekar

För pappa, brorsan, partnern eller dig själv så finns massa mjuka paket i vår klädavdelning. För mamma, syrran, partner eller dig själv finns sjalar och vinterkläder i regnbågens finaste färger. Och ja – går ju såklart bra att shoppa till vem som oavsett könsidentitet.

Kanske finast av allt – tycker jag – är December Diamonds glimrande jultomte och Santa Baby! Ett gay svar på de murriga gårdstomtarna!

För barnen finns ett fint utbud av böcker och nallar, och bebis-kläder för regnbågsfamiljen! Björnarna, transpersoner och läderfolket kan botanisera i egna avdelningar i QX Shop – och även här… inga dumma gränser förhindrar att ge julklappar över skanklarna!

Helt nytt är den fina skärbrädan i regnbågsfärger som dessutom har Stockholms skyline i designen. Julklappstips för den som är stockholmare så väl för den som älskar stan.

Och visst finns det lite ekivokt att ge bort! En del av kallingarna kanske inte passar alla präster i församlingen, fotoböcker finns och kortspel för intima dam respektive herrlekar, Tom of Finland-märkta leksaker och bra glid för sänghalmsaktiviteter!

Och många fina halsband som bedyrar kärlek och kaffe där överskottet från försäljningen går till RFSLs arbete.

Som sagt. Några timmar kvar om ni vill vara så säkra det går på att få paketet innan dopparedagen!

Betalningsalternativ är med kort eller dirketbetalning bank. I Sverige och Finland även med Klarna faktura

Här är länken till QX Shop