Har du si så där 32 miljoner svenska kronor över (3.695 miljoner $) så är kan vi tipsa om Årets Julklapp! Judy Garlands lyxiga Beach house i Malibu går just nu ut till försäljning.

Judy Garland som blev närmast ett helgon i gayvärlden under sin levnad. Sången ”Somewhere over the Rainbow” från filmen Trollkarlen från Oz lever fortfarande kvar som något av ”national”-sång för gayvärlden och från filmen kommer även uttrycket ”(Toto), I don’t think we’re in Kansas anymore”.

Det sägs att Stonewallrevolten i New York, som är grunden till dagens Pridefirande, utbröt eftersom gästerna på baren Stonewall Inn var så upprörda efter Judy Garlands begravning att när polisen kom för ännu en razzia, så fick de helt enkelt nog. Tre dagars kravaller.

Strandvillan i Malibu strax utanför Los Angeles köpte Garland 1947 för att kunna dra sig tillbaks och lyssna till havets bränningar. Huset genomgick 2013 en totalrenovering, det är ca 160 kvadratmeter stort, ligger precis vid havet med tre sovrum, tre badrum och en 3 meter hög glasdörr ut till altanen.

Här hittar du hela beskrivningen och hur du budar! Glöm inte att meddela QX om sitt bud gick igenom!