Det lackar mot jul med stormsteg! Hos QX Shop hittar du det där extra för att pryda ditt juliga hem: December Diamonds lyxigt kitschiga figurer att hänga i i granen eller i t.ex fönstret! Dessutom finns det en massa olika juldekorationer i regnbågens färger liksom tomteluva och, om du skyndar dig, några kul jul”strumpor”. Just nu är det dessutom 20% rabatt på julprylar för dig som anger koden Jul17 vid betalningen. Alla jul och helg-prylar som just nu rabatteras hittar du här.

Julrabatt, med samma kod, Jul17, har vi även på de varor som QX själva tagit fram. Senast inkommet är t.ex ringar och örhängen och sedan tidigare finns ett utbud av flaggor och fint till nyår även flugor och slipsar, liksom dekoration. Hela utbudet av QX Egna produkter hittar du här.

Vi har också fått in en ny sändning av underkläder från Andrew Christian med deras releaser för december 2017. Massa riktigt snygga – och ibland något ekivoka – kallingar. Från svenska företaget Charm my Snake kan vi nu återigen sälja boxers i regnbågens färger, och en version i härligt knallrosa. Superfint att ge bort till partners, familjemedlemmar eller helt enkelt behålla själv!

Missa inte heller Finlaysons nya fina design baserad på Tom of Finlands konst. Den finske designern Sami Vulli har adderat graffiti och fått fram en riktigt tuff kombination för lakan, örngott och badrumsartiklar. Från Finlayson finns även ett utbud av textilier med Tove Janssons fantastiska Mumin-hjältar!

Surfa runt i shoppen och om du vill säkra upp för att på att få varorna innan julafton har vi angett 19 december klockan 12.00 som sista beställningsdag!

Vi på QX Shop passar på att önska härliga helger!