I natt öppnar QX Shop för Black Friday fram till Cyber Monday. På nästan hela sortimentet är det rabatt på ordinarie priser. Undantaget är biljetter, prenumerationer och onlineprodukter liksom litteratur.

40% rabatt ges på de varor som QX själv har tagit fram. Här hittar du slipsar, flugor, ringar och smycken och en mängd flaggor, pins och rockslagsmärken. Dessutom flera produkter som gör både glöggfesten, jul och chanukka-kalasen för att inte tala om Nyårsfesten alldeles underbart regnbågsskimrande! Här hittar du hela urvalet av det som QX själv tagit fram.

30% rabatt har vi på alla våra underkläder. Mest utbud hittar du från märken som Andrew Christian och spanska Addicted. Perfekt för att nu tidigt fixa julklapp till din partner eller någon annan du tycker skall vara extra fin inunder! Skynda fynda, det mest populära lär gå åt snabbt!

20% rabatt är det så på allt annat vi har i QX Shop. Vackra julprydnader, alla så galet snygga December Diamond-figurerna, även de som precis kommit in. Botanisera bland kläder för gym och vinterns badsemester, flaggor och märken för snart sagt alla identiteter i regnbågssamhället och hitta snygg heminredning från Finlayson. Julklapp! Glögg-present! Någon extra till dig själv! Och såklart julpynt nu i december!

Missa inte heller våra fina Adventskalendrar för hela familjen och väggkalendrar för 2019.

Vi kör hela helgen fram till måndag midnatt. Men, som sagt, lagret är begränsat, så har du bespetsat dig på något så är det klokt att inte vänta till sista stund.

Och som vi sagt i vårt shop-mail till våra existerande kunder: Detta rea-helg är även ett sätt för oss att tacka er som väljer att handla i QX Shop och därmed möjliggöra för oss att genom tidningen, våra nyhetssajter och guider, shoppen, communityt Qruiser och våra olika evenemang fortsätta att vara en aktiv röst i och tillsammans med Regnbågssamhället.

Hoppas du hittar något fint, kul och bra från oss!

Shop.qx.se