I listan hittar ni även unisexprodukter som passar de flest, allt från lätta makeupprodukter till hudvårdshjältar och hårvård med skydd och som ger stadga. Hitta just din favorit som får följa med in i din skönhetsrutin.


 

1.

Australiensiska Dr Roebuck´s Purifying mask rengör lätt oren hy och lämnar den återfuktad. Passar alla hudtyper, även den känsligaste. Den röda och vita leran från Ayers Rock ger masken sin lätt röda ton. Dessutom är den vegansk! Eco lyx hudvård som är en klar favorit.
295 kr, Sephora

 


2.

Anastasia Beverlyhills Dip Brow Gel är en brynprodukt som ger brynen färg och form i ett svep, enkel att applicera och att fylla i sina bryn ger definition till ansiktet. Gelén är vattenfast och produkten håller brynen på plats hela dagen. Kommer i 11 olika nyanser.
265 kr, Kicks


 

3.

K-beauty favoriten Tony Moly’s Synergy Serum Illuminator innehåller 12% vitaminer som hjälper huden att återfå sin lyster, fasthet och återfuktning på djupet. En lätt gel-liknande formula som absorberas snabbt av huden gör denna till en favorit bland vårens nyheter.
365 kr, Sephora


4.

Jeffree Star Cosmetics är märket som levererar högpigmenterade skuggor som är enkla att jobba med och den nylanserade Alien-paletten är inget undantag. En palett som passar såväl för dragmakeup som till fest. Färg på locken är helt rätt i tiden och denna ger dig möjlighet att synas och sticka ut.
605 kr, oletkaunis.se


 

 

5.

Kevin Murphy’s Heated Defense är ett viktlöst leave-in skum som ger håret ett värmeskydd upp till 230 grader. Tynger inte ner och skyddar håret emot skador och verkar mjukgörande. En till tre pumpningar beroende på hårets läng ger bäst resultat, sen är håret redo för styling med värmeredskap.
279 kr, Lyko


6.

Svenska Pixi By Petra lanserar 35 nyheter denna vår och kitet Best of Vitamin C innehåller en fuktcreme, toner och en balm. Detta travel-size kit jobbar med lyster, återfuktning och kraftfulla antioxidanter som hjälper till att stärka hudbarriären.
299 kr, boozt.com


7.

Recipe For Men har olika skäggprodukter i sitt sortiment som ger snygg lyster, stadga för längre skägg och hjälper till att förebygga klåda, orenheter och mjäll i skäggbotten. Ultra Soft Beard Balm är mild mot huden.
199 kr, stayhard.se


8.

It Cosmetic lanserades i slutet av 2018 exklusivt på Kicks och deras bästsäljande produkt Your Skin But Better CC ger dig 7 produkter i en – foundation med hög täckning, färgkorrigering, återfuktande serum, primer, concealer, fuktgivande dagcreme och SPF 50+. En multifunktionell produkt som är lätt att bygga till önskad täckning med en sminksvamp
390 kr, Kicks


9.

Linda Hallberg’s nyhet har precis landat på hyllorna! H2Glow Face Mist är en lätt fuktspray som lugnar och ger huden en boost full av antioxidanter. Passar alla hudtyper och kan användas innan makeup eller som en avslutande touch för att få en glow finish.
229 kr, Kicks