Vad innehåller boken?
– Det är en livsstilsbok med lite olika teman: Barbeque, familjemiddag, tjejlunch och cocktail. Jag tipsar om alltifrån dukning till recept. Och givetvis finns det ostkrokar med i bilden.
Du är ju den bästa Hollywoodfrun, borde du inte få en egen serie nu?
– Det har pratats om det men jag tar en sak i taget. Men vi spelade in en grej i Los Angeles i förra veckan som blev rätt kul. Ni får se mer av mig i framtiden…
Du känns så snäll, säger du ja till allt?
– Åh, jag säger masssor av nej! Jag är tvungen för jag har inte tid. Men jag är jätteglad för det jag sagt ja till. Jag älskar Ving-reklamen. Jag hade inget manus alls och sa bara vad som kom till mig. Det var jättekul!
Är du inte rädd att blli uttjatad?
– Jag har inte tänkt på det, men det kommer nog en dag då ingen vill se mig längre. Det är ju så, alla som är “in the limelight” kommer och går. Så är det ju.
Tjänar du mer än Caemeron nu?
– Nej det tror jag inte. Men allt går till samma bank. Visst är det kul med pengar men vi pratar inte så mycket om pengar här hemma. Och jag slösar inte speciellt mycket. Bara för att man bor i Hollywood så strör man inte pengar omkring sig.
Har du inte tröttnat på ostkrokar?
– Nä, och nu har jag inte enda ostkrok kvar. De tog slut för länge sen! Jag hoppas att OLW skickar mer. Två gånger har de levererat lass hem till mig men de är slut.
Får du fortfarande 750 dollar varje måndag av Cameron?
– Nja, jag gav mig själv en bonus så nu får jag 100 dollar mer.
Vad ser du själv på tv?
– Jag älskar en serie som heter Flipping Out. Det är en gaykille som dekorerar och gör om hus. Den går på gaykanalen Bravo.
Hur ofta är du på Starbucks och vad beställer du?
– Jag är där varje dag. Och beställer alltid den största latten med kanel på toppen.
Vad ska du göra annars i höst?
– Jag ska lansera mitt nya läppstift med MakeUp Store och vi ska turnéra i Sverige med det. Och sen väntar bokmässan i höst för Välkommen hem till Maria Montazami.
Hur gör du hösten roligare?
– Jag köper nåt snyggt till mig själv och försöker mysa hemma. Ha bjudningar är kul, och umgås med vänner. Det behöver inte vara så märkvärdigt, bara man ses.
Slutligen: Hur mår lilla Bella?
– Åh, jag önskar ni kunde se henne nu. Hon solar vid fonänen och ligger där jätteuppuffad efter en omgång med en ny borste. Hon njuter, precis som jag.

Möt Maria Montazami under Bok & Bilbioteksmässan i Göteborg i helgen. Lördag och söndag är hon snart sagt i varenda hall i mässområdet!