Letar du julklappar och vill slippa stressa runt i butikerna, eller vill du ha det lite extra regnbågsfint nu är helgerna går in i sitt klimax?

I QX Shop kan du, om du bokar senast den 19 december, få hem klappar lagom till julafton. Lovar PostNord!. Så kanske bra att fixa paketen i alla fall någon dag tidigare.

Nytt till årets jul- och vintersäsong är spanska kallingmärket Addicteds långkalsonger. Snyggt skurna såklart och i kamouflage-mönster, antingen grönt eller grått. Två olika modeller finns i de färgerna, de ribbade i 95% bomull (bild här ovan) där det på insidan av låren och i grenen är kamouflagetyg och så de lite tunnare i 80% polyamid. Till vintern funkar även de lite stabilare sydda och varma briefsen som du ser på första bilden först i artikeln!

Du själv, din partner eller kanske pappa eller brorsan vill tuffa till sig även vintertid!

Hela utbudet av kläder hittar du här

Har du inga filling-intresserade att ge bort presenter till så är det ju alltid kul att sätta lite regnbågsfärg på julen! I Qx Shop finns två olika julgransdekorationer av mer klassiskt snitt. Dels sex olika kulor i de sex färgerna i regnbågsflagga, och så de handmålade superfina tomteluvorna. Förutom dessa mer traditionella så har vi December Diamonds i lager, både direkt julinspirerade och sådana som fungerar året om, i fönstret eller för den delen i granen!

Motiv av och Tom of Finland är poppis i shoppen och i år har vi fått in både serveringsbrickor och glasunderlägg med en av Tom of Finlands stora grabbar i Tomtedräkt! Riktigt snygga, kul och i hög kvalitet.

Botanisera i shoppen, beställer du innan 12 så skickas dina varor samma dag.

Och som sagt: 19 december sista dagen om du vill ha grejerna innan julafton! Beställer du till eller från annat land i EU och Norge, så är det den 16 december som gäller som sista dag.