“Be the punk the world needs you to be”, så låter designfilosofin bakom samarbetet mellan modefashionistan Fredrik Robertsson och mobilskaltillverkaren Ideal of Sweden.
– Det är som är en hyllning till rebellen i oss och att våga gå sin egen väg, säger Fredrik.

Fredriks kollektion – som ska uppmana dig att vara modig, att våga ta platsen du förtjänar, vägra ålderdomliga samhällsnormer och att vara stolt över allt du är – är dessutom en del av Regnbågsfonden. 50 kr av varje såld produkt doneras till fonden som grundades 2014 och som arbetar för att regnbågspersoner ska ha fullständiga mänskliga friheter och demokratiska rättigheter. Det gör den genom att ge finansiellt stöd till HBTQI+-organisationer och individer världen över.

– Jag hoppas att min skotskrutiga regnbågsdesign kommer att skapa ett stort intresse, försäljning och i slutändan belysa och samla in välbehövliga donationer till Regnbågsfonden, säger Fredrik.

Bältets funktionella design kommer dessutom med en mindre väska som enligt pressreleasen ˝är perfekt för kondomer”, en större mobilväska samt en visselpipa tänkt att skydda mot våldtäktsförsök, fäst vid remmen, som gör den lättåtkomlig.

Kollektionen släpps idag på idealofsweden.com.