Någon kreativ person har skapat ett LEGO-set inspirerat av tonårsserien Heartstopper. Detaljrikedomen är slående när vi tittar in i Charlies pojkrum, med neonskylten ovanför sängen och vinylskivor bredvid skrivbordet. Själv bär han en färggrann tröja som påminner om den vi sett skådespelaren Joe Locke ha på sig i serien.

Pojkvännen Nicks LEGO-kopia kommer komplett med stort leende, fräknar och en grön skolväska. Bara fantasin sätter gränserna för vad som kan hända härnäst…

I LEGO-setet finns såklart också minifigurer baserade på vännerna Elle, Tao och Isaac. Men än så länge hittar du inte något av detta i butik. Allt är skapat av ett Heartstopper-fan på sajten LEGO Ideas, där kreativa hjärnor kan komma med förslag som med lite tur kan bli verklighet.

Skaparen som kallar sig Feace står bakom ett av de just nu populäraste förslagen, med stöd från tusentals andra fans som också fallit för den rara, brittiska hbtq-serien.

Heartstopper har värmt mitt hjärta med godhet, gullighet och generöst med vänskap och kärlek från alla karaktärer, skriver hen. Serien är en gåva för unga vuxna över hela världen.