Lördag kväll blir det ännu en skön dansfest på Zum Biergarten, perfekt placerad nära Studiestrædes gayränna, Hovedbangården och Rådhuspladsen i centrala Köpenhamn. Festklubben Rocco har ett Warm Up party med Salvation-DJn Sharon O Love och Köpenhamns Betty Bronx. Electrohouse med vocala inslag är klubbens musikaliska profil och att det går hem bland köpenhamnarna går inte att ta miste på!
Warm Up-festen presenterar samtidigt Roccos program under OutGames och Copenhagen Pride den 24 juli till 2 augusti. Det ser minst sagt fett ut!
Först ut är festen Qruiser Vs Rocco som lördag den 25 juli, efter att OutGames haft sin gigantiska invigning ett kvarter bort på Rådhuspladsen, har blågul flair med Londonbaserade Per QX och scen-extravaganza med Cunigunda-gänget. Dessutom spelar Roccos resident John Eltong. När klubben stänger på morgonkvisten så hämtar Rocco lite luft, råddar om och öppnar upp igen redan på torsdagen i OutGames/Pride-veckan.
Då spelar Eduardo De La Torre från Matinee-group tillsammans med Eltong. På fredagen kommer San Francisco-DJn Frank Wild och på lördagen, efter den stora paraden har Rocco dels ”maistream”-housefest på Zum Biergarten och dels har man fest på partylokalen Halvandet med Berlin-klubben GMF.
Halvandet som ligger en bit ovanför Christiania är ett enormt café och partyområde som sväljer 7000 gäster! Valet av festlokal, och att den dessutom används hela tre gånger under OutGames pekar på vilka förväntningar Köpenhamns gayfolk har på sommarens festarrangemang.
Är du ute för att festa hårt, dygnet runt? Då kan Köpenhamn absolut vara ett bra tips den här sommaren. Hela festprogrammet som det ser ut nu finns inlagt i QX GayMap. Sök på perioden 24 juli till 2 augusti och häpna!

Vi återkommer med mer info om festerna under OutGames/Pride

Köpenhamns festprogram på GayMap