Det är bloggaren Per-Robin Gustafsson, som nu infriar infriar löftet till sina fans efter vinsten som årets bloggare på qx-galan.
– Jag viker ut mig eftersom jag lovade QX-läsarna att jag skulle göra detta om jag vann pris som årets blogg. Jag vågar inte tro att detta var enda anledningen att jag vann men nu gjorde jag ju det och ja, här kommer utviket!

Varför har det tagit så lång tid innan utviket blev verklighet, gaygalan var ju ändå i januari?
– Jo jag vet. Jag har väntat på att min kropp ska vara i toppform och det dröjde tills nu innan jag insåg att den verkligen aldrig kommer bli det. Jag kommer på min höjd bli en halvsöt twink och då kände jag att det är lika bra att göra det nu innan jag ser för sliten ut i ansiktet.

Vad vill du att bilderna ska utstråla?
– Min dröm är att någon ska bli kåt av dessa bilder. Jag vill vara sexig men samtidigt sensuell. Jag vill signalera trygghet till mina yngre fans men samtidigt få alla gamla impotenta bög-gubbar där ute att vilja plocka fram vakuum-pumparna och köra igång med mig som runk-material.

Du har ju nyligen lämnat Kanal 5 till förmån för Finest. Varför är det svårt att få en bloggrelation att hålla långvarigt?
– Jag har legat på olika plattformarr och just i fallet med Kanal 5 kände jag att censuren och layouten på bloggen var det som gjorde att jag tappade suget helt att finnas kvar på den sidan. Vad som helst gick att sända i rutan i exempelvis ballar av stål, men när det kom till min blogg fick man knappt skriva något alls. Detta gjorde att jag tacklade av lite och min blogg blev grådassig. Med dessa bilder vill jag visa att jag är tillbaks, hetare, råare och sexigare än någonsin.
Vilken gaybloggare skulle du vilja se naken?
– Vad finns det egentligen för alternativ, Amir eller Tomic Tomi? Thanks but no thanks!